Echipamente pentru horeca şi industria alimentara, cu Discount!

Aveti nevoie de consultanta alcatuire CAIET DE SARCINI achizitie echip?

 
Pentru a atinge excelenta in servicii si customer care, dorim sa fim prima optiune pentru clientii si partenerii nostri, in calitate de specialisti in oferirea de consultanta in achizitia de echipamente HORECA.
 
Va oferim servicii de consultanta personalizata pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste alcatuirea unui caiet de sarcini competitiv pentru achizitia de echipamente. De-a lungul experientei noastre de 17 ani in servicii de consultanta personalizata si in realizarea fluxurilor tehnologice, am tratat cu integritate si respect nevoile clientilor si partenerilor nostri.
 
Pentru a solicita o oferta, va rugam sa va AUTENTIFICATI FIRMA apasand butonul INTRA IN CONT FIRMA sau sa va INTREGISTRATI FIRMA ca utilizator, in cazul in care nu aveti un cont creat, si sa completati formularul de mai jos.
In termen de maxim 24 de ore de la inregistrarea cererii dumneavoastra veti fi contactat de un consultant al firmei noastre.
 
Consultati TERMENI SI CONDITII pentru informatii suplimentare privind sectiunea CAIET DE SARCINI ACHIZITIE ECHIPAMENTE
 
 
Security Code
Imagine noua
* Campuri obligatorii

Deoarece a intrat in vigoare GDPR va rugam sa luati la cunostinta Anexa/Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR precum si sectiunea Termeni si conditii.

Va facem cunscut faptul ca NU PRELUCRAM datele personale ale clientilor ( datele personale introduse pentru creare cont/formulare ) decat in scopul furnizarii serviciilor, echipamentelor oferite de catre SC LOGIC CONSULT SRL.