Echipamente pentru horeca şi industria alimentara, cu Discount!

Recomandari

HANDAY, Venetia-Italia, Cafenea


   "Talking about coffee, SC LOGIC CONSULT SRL is one of the most specialized and organized company we had the pleasure to collaborate with. Their advices were helpful since the very beginning, we really appreciate the way they organize their work.

Their assistance and their after-sale support is really great. They deal with very important international brands and thanks to their suggestions, we also chose SCANOMAT which is one of the best brand they work with.

I think SC LOGIC CONSULT SRL is becoming day after day an essential partner for Handay because there’s a lot of collaboration between these two companies, us and them, and this is the most important thing a company needs to have to grow up and go ahead with successful projects." ( Luigi Tauro, Manager )

 

FIRE RIBS si CINEMA BISTRO, Iasi, Restaurante


   "Dupa mai bine de jumatate de an de contract echipele FIRE RIBS si CINEMA BISTRO  se declara extrem de multumite de serviciile oferite de aceasta companie. Un furnizor excelent, prompt, cu produse de calitate superioara.  Toate problemele legate de mentenanta si service-are ne-au fost rezolvate in timp util si cu profesionalism." ( Mihai Zaharescu, Manager )
 

LA STRADA, Botosani, Pizzerie


   "Profesionisti! Consultanta, termen livrare, montaj si asistenta service, toate facute ca la carte!" ( Paul Tomescu, Manager )
 

DELICIOSUL DE VASLUI, Vaslui, Cantina


   "Ii cunosc pe cei de la SC LOGIC CONSULT SRL de cativa ani, moment cand am inceput colaborarea noastra. Solutiile pe care ni le-au propus au fost eficiente, perfect adaptate pentru activitatile noastre. Ulterior am mai lucrat impreuna si de fiecare data am fost placut surprins de rapiditatea, promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada." ( Iulian Safir, Director )
 

PATISERIA STEFANIA, Botosani, Patiserie


   "Suntem foarte multumiti de colaborarea cu aceasta companie. Inca de la startul nostru pe piata am primit ideile de amenajare, fluxul tehnologic si echipamentele care, dupa o colaborare de aproape 2 ani, sunt la fel de productive si utile ca si in primele zile. Solutiile propuse de echipa de profesionisti cat si de echipa de service sunt la standardele cele mai inalte. Suntem convinsi ca vor satisface chiar si cele mai exigente cereri si va recomandam cu incredere SC LOGIC CONSULT SRL, in domeniul HORECA si nu numai." ( Bogdan Carligeanu, Manager )
 

BOUTIQUE HOTEL&SPA PLEIADA, Iasi, Hotel&Spa


   "O companie foarte bine structurata si organizata, incepand de la preluarea comenzilor si pana la livrare si montaj. Firma consiliaza constructiv clientii in luarea celor mai bune decizii. SC LOGIC CONSULT SRL se bazeaza pe o foarte buna comunicare interrelationala, pe o mentenanta adecvata, pe masura asteptarilor, si pe servicii prompte si profesioniste." ( Neculai Ciulu, Executive Manager )

 

VOILA CAFFE, Iasi, Cafenea


   "Profesionalism, promptitudine, seriozitate, rapiditate, sunt cuvintele ce pot defini colaborarea cu aceasta firma. Suntem extrem de multumiti atat de calitatea serviciilor lor cat si de rapiditatea si seriozitatea tratarii fiecarei probleme! Multumim!"                   ( Sorin Anton, Manager )
 

GEMELLI, Satu Mare, Pizzerie


   "Promptitudine si seriozitate! Echipamente performante, care isi merita banii, amortizarea investitiei fiind foarte rapida!"( Cristi Ghirasin, Manager )

 

PIZZA IBIZA, Craiova, Pizzerie


   "Chiar daca suntem din zone diferite ale tarii, lucram foarte bine cu firma SC LOGIC CONSULT SRL. Dau dovada intotdeauna de profesionalism si preturi corecte!"          ( Lucian Nuta, Manager )

 

PARADISUL VERDE SPORT&SPA, Corbeanca, Restaurant


   "In numele S.C. BRICK SERVICII  S.R.L doresc sa multumesc echipei S.C. LOGIC CONSULT S.R.L pentru serviciile ireprosabile de care am beneficiat pentru achizitionarea aparaturii necesare dotarii bucatariilor din cadrul complexului PARADISUL VERDE SPORT & SPA.
Placerea de a cunoaste si de a colabora cu firma S.C. LOGIC CONSULT S.R.L a fost de partea mea si a echipei S.C. BRICK SERVICII S.R.L. 
Apreciez foarte mult faptul ca echipa S.C. LOGIC CONSULT S.R.L a gasit intotdeauna cea mai buna rezolvare la toate solicitarile noastre. 
Recomand cu caldura profesionalismul firmei S.C. LOGIC CONSULT S.R.L.
Cu multumiri, S.C. BRICK SERVICII  S.R.L" 

COTROCENI HALL, Bucuresti, Sali de evenimente

   "Buna comunicare si seriozitate, echipamente la preturi rezonabile!
Un furnizor care isi indeplineste obligatiile pentru problemele aparute in garantie."         (Tudor Frangu, Manager)


Mamma Mia, Iasi, Restaurant/Catering

   "Imi exprim aprecierea colaborarii firmei noastre, Sc Maf Force Srl, cu Sc Logic Consult Srl. Colaborarea de 10 ani este urmarea calitatii deosebite a serviciilor oferite. Fiind o firma care se dezvolta permanent, avem nevoie de echipamente, servicii si implicit service la ele. Promptitudinea cu care raspund solicitarilor noastre, timpul foarte scurt de livrare a serviciilor si produselor, oferirea celor mai corecte preturi de pe piata si, ceea ce este foarte important pentru noi, echipamente personalizate, ne-a determinat sa alegem Sc Logic Consult Srl ca principal furnizor de echipamente. Este singurul furnizor din Iasi care ne-a adus in 48 ore ustensilele care ne erau necesare organizarii unui eveniment neasteptat."                                                                                       (Madalina Plugaru, Director Departament Cercetare-Dezvoltare)

 

ZENTRUM APARTMENTS, Chisinau (Republica Moldova), Hotel

   "Am avut deosebita placere de a conlucra cu SC Logic Consult SRL pe teritoriul Republicii Moldova la doua proiecte, ultimul fiind deschiderea apart hotelului Zentrum Apartments. Profesionalismul si devotamentul lor fata de proiect ar trebui prezentate ca etalon de standard in domeniul HORECA si nu numai. Am fost placut surprinsi de flexibilitatea lor, de operativitatea solutionarii intrebarilor si in general de cunostintele vaste in domeniu si experienta care s-a vazut din start. O companie care va fi mereu recomandata din partea noastra, aici pe piata locala, cat si partenerilor straini. Daca ar fi de facut un rezumat, am putea spune urmatoarele: cei mai competitivi la pret, calitate si satisfactie profesionala. Le uram succese in continuare si numai bine!"                (Vadim Siminitsky, Manager General)