Echipamente pentru horeca şi industria alimentara, cu Discount!

Sfatul specialistului Horeca

Articol 7 - BLAST CHILLER

O bucatarie profesionala echipata corect, cu ajutorul tehnologiilor inovative ale echipamentelor ce se folosesc in prezent, permite realizarea si pastrarea impecabila a calitatii preparatelor. Destinat sa evite alterarea alimentelor si sa previna aparitia bacteriilor, blast chiller-ul respecta normele de igiena inte (...)

Articol 6 - MASINI DE GATIT PROFESIONALE LOTUS

Datorita atentiei constante pe care bucatarii profesionisti il ofera gatitului, descoperirii/dezvoltarii de noi tehnici  si modalitati de gatit, a fine diningului, bucatariile trebuie echipate cu utilaje profesionale de inalta calitate. Indispensabila in orice bucatarie de top, masina de gatit profesionala& (...)

Articol 5 - CUPTORUL GASTRONOMIC – SOLUTIA ORICAREI BUCATARII PROFESIONALE

Intr-o lume tot mai  agitata, grabita si haotica, am inceput sa fim din ce in ce mai atenti la alimentatie, pentru ca hrana ne da energie si ne ajuta sa functionam la capacitate maxima. Tocmai din acest motiv, este important sa mentinem echilibrul in ceea ce privește alimentatia de zi cu zi, sa mancam preparate aro (...)

Articol 4 - DESCOPERA EXPERIENTA PERFECTA, CARE NU LASA URME

Ideea de a fi o societate orientata in totalitate spre client este un factor cheie in succesul ECHIPAMENTEDISCOUNT, inca de la inceputul activitatii sale. Echipa noastra va ofera cu incredere si profesionalism echipamente performante pentru HoReCa si industria alimentara, la preturi accesibile! Pe site-ul www.echipamente (...)

Articol 3 - ASISTENTUL IDEAL IN BUCATARIILE PROFESIONALE

Cu totii stim ca industria HoReCa se confrunta cu o lipsa majora de personal. Unul dintre liderii europeni in productia de echipamente din sectorul HoReCa, SAMMIC, a scos pe piata produse multifunctionale, atat pentru a acoperi acest deficit, cat si pentru a usura munca angajatilor si a minimiza timpul de preparare a retete (...)

Articol 2 - DEDURIZATOARE

Aveti expresor, masina de gheata, masina de spalat sau alte echipamente care folosesc pe alimentarea cu apa un dedurizator manual? Stiti ca acest dedurizator trebuie regenerat periodic? Stiti ca daca dedurizatorul nu este regenerat periodic devine un "generator" de calcar? Va prezentam cum se poate face aceasta (...)

Articol 1 - MASINA DE SPALAT VESELA

Masina de spalat vesela este o necesitate in sectorul Horeca, indiferent de marimea locatiei. Ar trebui sa fie primul echipament profesional ales in echiparea bucatariei. Fata de spalarea manuala a veselei, utilizarea unei masini profesionale de spalat vesela are urmatoarele avantaje: -timpul de spalare este mult mai mic 1 (...)